Huolto Huollot jopa alle tunnissa
Takuu Huoltokukko takuu
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
huoltokukko@huoltokukko.fi 045 312 5787 Avoinna arkisin 8.00-17.00, la 10.00-15.00

Käytetyt kannettavat

Edullisesti laadukkaita yrityskäytöstä poistettuja tietokoneita ja oheislaitteita jotka sopivat niin kotiin kuin työkäyttöönkin. Meillä tarjolla olevat käytetyt kannettavat ovat useimmiten parhain vaihtoehto uuden ostamisen sijaan.

Kuntoluokitus

Akun kunto

Näytä lisää

Näytön koko"

Merkki

Liitännät

Näytä lisää

Minkälaisia myymämme käytetyt kannettavat ovat?

Meillä käytetty kannettava tarkoittaa kunnostettua kannettavaa, mutta noin yleisesti ottaen käytetty ei aina ole kunnostettu. Kukko pitäisi sanasta kunnostettu enemmän kuin käytetty, mutta markkinat eivät tätä meille toistaiseksi salli.

Kukon kannettavat tietokoneet ovat yrityskäytöstä poistuneita laadukkaita koneita. Eli siis kovaa rautaa, joiden alkuperäinen hinta on ollut parista tonnista ylöspäin. Nyt siis sinulla on mahdollisuus saada edulliseen hintaan kovaa rautaa, joka on putsattu, huollettu, rasvattu ja testattu valmiina kovaan ajoon. 

Myymämme yrityskäytöstä poistuneet kannettavat ovat seuraavilta merkeiltä: HP, Dell, Fujitsu ja Lenovo. 

Englannin kielessä käytetyistä kannettavista puhutaan termillä “refurbished laptops”, joka on meidänkin mielestä paljon kuvaavampi nimitys. Kuitenkaan käyttäjät eivät juurikaan hae hakusanalla “kierrätetty kannettava” tai “kunnostettu kannettava”, valitettavasti.

Vastoin yleisiä käsityksiä käytetyistä kannettavista, on meidän koneet nopeita, tehokkaita ja ennen kaikkea laadukkaita yritystason kannettavia. Nämä eroavat kuluttajaluokan edullisista, samanhintaista kannettavista “taskulaskimista” ensisilmäyksellä siten, että niissä on oikeasti kestävä runko (usein alumiinia tai muuta metallia).

Lisäksi meillä myynnissä olevissa kannettavissa on käytetty niin sanotusti “oikeita” komponentteja, joita myös tarpeen tullen voi vaihtaa ja huoltaa. Koneistamme löytyy myös Windows 10 käyttöjärjestelmä asennettuna ja heti käyttövalmiina.

Kukolla on niin kova luotto näihin käytettyihin yrityskannettaviin, että tarjoamme (luultavasti) ensimmäisenä Suomessa niille 24kk takuun. Tarjoamme myös ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 100 € ostoksiin. 

Tekosyysi ostaa kaupasta uutta?

 

Kuinka kauan keskimäärin käytetty kannettava kestää?

Usein meiltä kysytään, että kuinka kauan kannettavat kestävät kun ne on jo entuudestaan käytettyjä. Vastaushan on, että elinkaarta on vaikea luvata, koska tietokoneetkin ovat yksilöitä. Kuitenkin kokemuksemme mukaan, ne kestävät takuu ajankin jälkeen vuosia. Takuuhan meillä oli yrityskannettaville sen 24 kuukautta.

Käytettyjen kannettavien kuntoluokitukset tarkoittavat seuraavaa:

Jotta sinun ei tarvitse ostaa sikaa säkissä, olemme kirjanneet sikaan kuntokuolituksen. Näin ollen ikäviltä yllätyksiltä vältymme, kun olemme rehellisiä koneen kunnosta.

A+:  Täysin tai lähes virheetön tuote. Saattaa sisältää yksittäisiä, lähes huomaamattomia naarmuja tai käytön jälkiä. Ei juurikaan uutta häpeä!

A: Saattaa sisältää hyvin pieniä naarmuja rungossa tai vähäistä kiiltoa näppäimistössä/kosketuslevyssä. Näytön oltava virheetön.

A-: Pieniä naarmuja tai kulumaa näytössä tai kiiltoa näppäimistössä, mahdollisesti yksittäisiä eriteltyjä virheitä ulkoisissa osissa.

B: Selvästi näkyviä naarmuja rungossa tai näytössä, selvää kiiltoa näppäimistössä tai kosketuslevyssä. Joskus jopa ulkoisesti kovia kokenut karpaasi, jonka toiminnoissa ei kuitenkaan ole mitään vikaa ellei muuta ole mainittu.
Erinomainen valinta autotalliin, pannuhuoneeseen tai muuhun räntäiseen tilaan. All Go No Show!

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.