Huolto Nopea palvelu
Takuu Huoltokukko takuu
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
huoltokukko@huoltokukko.fi 045 312 5787 Avoinna arkisin 9.00-17.00, la 10.00-15.00

Käytetyt pöytäkoneet

Tarjoamme huippuekologisia käytettyjä pöytäkoneita huokeaan hintaan. Pöytäkoneet sopivat hyvin koti- sekä toimistokäyttöön. Koneistamme löytyy myös uusin versio Windows 10 - käyttöjärjestelmästä ja ne ovat heti valmiita käyttöön.

Merkki

Huoltokukko

4,6 192 arvostelua

 • Avatar Juho Lindqvist
  Ihan ystävällistä palvelua mutta aika oleellinen asia unohtui kertoa ennen huoltoa että kameran lasin … Lue Lisää vaihdossa on hyvin suuri riski hajottaa/likaannuttaa kamera ja että sitä ei voi välttämättä pudistaa niin kuin nyt kävi. Ja jotain muuta vastaantuloa toivoisin muuta kun että "pahoittelut". Eikä sitä lasia olis edes tarvinu vaihtaa kun ei se mihinkään vaikuttanut käytännössä. Nimimerkillä 69€ hukkaan ja nyt tulee helvetin hienoja kuvia!
  ☆☆☆☆ 09/2022
 • Avatar Sanita Jussila
  Alkuun kyselin eräästä käytetystä kannettavasta sähköpostitse ja sain vastauksen erittäin nopeasti. Kävin … Lue Lisää liikkeessä, valikoimaa näytti olevan hyvin ja sain asiallista palvelua. Kone minun mielestäni edullinen ja kahden vuoden takuulla. Ostettu 👍 Aukioloajat hyvät.
  ★★★★★ 02/2023
 • Avatar Matti Hyttinen
  Ystävällinen ja luotettava palvelu. Hinnat enimmäkseen samaa luokkaa muiden alan liikkeiden kanssa, mutta … Lue Lisää esim. MacBook pro akun vaihto onnistui absurdin halvalla, neljänneksellä siitä mitä muut liikkeet olisivat pyytäneet.
  Erityistä plussaa vastuuntuntoisesta asioiden loppuun viemisestä. Älypuhelimen näyttöä vaihtaessa mikrofoniin tuli outo vika. Vikaa huollettiin viidesti alkuperäisen huollon hinnalla ja lopulta tämä mallin tyyppivika korjattiin vaihtamalla koko emolevy, joka lopulta ratkaisi asian. Hinta oli alunperin tuntunut hivenenen korkealta, mutta ei enää kun näki minkälainen määrä työtä sillä tehtiin.
  Nykyisin teetän käytännössä kaikki huollot täällä, koska positiivisia kokemuksia on ollut niin paljon.
  ★★★★★ 02/2023
 • Avatar Niilottaja
  En siis sano että olisi kallis. Mutta mihin tää pleikkarin lämpötahnan vaihto ja puhdistuksen hinta perustuu? … Lue Lisää Kun en nyt paljoa tiedä näistä.
  ★★★★★ 10/2022
 • Avatar Marjo Hyvönen
  Todella näppärästi onnistui akun vaihto iPhoneen alkuperäisellä varaosalla.
  ★★★★★ 02/2023
 • Avatar Hannaleena
  Erinomainen ja osaava palvelu, sain hajonneen laitteen nopeasti kuntoon. Kiitos! :)
  ★★★★★ 01/2023

Käytetyt pöytäkoneet

Pöytäkoneet eivät suinkaan menettäneet markkinaasemaansa ylivoimaisena työjuhtana niin kotona kuin töissäkin. Myymme ainoastaan huippulaadukkaita, yrityskäytössä jo palvelleita pöytäkoneita. Merkkejä meidän valikoimasta löytyy mm. Dell, HP ja Fujitsu.

Suurimmassa osassa myymissämme koneissa on kattava 24 kk takuu. Tätä reilummaksi ei käytetyn tavaran kauppa voi enää mennä. Jos ajatellaan ekologista kuluttamista, niin nämähän ovat täysin sitä vihreää itseään. Kukko ei vaan hirveesti diggaile tuota vihreyttä pakottaa, koska se on Kukon mielestä vähän ärsyttävää. Mut joo.

Meillä tyrkyllä olevissa käytetyissä pöytäkoneissa on nopeat SSD-kovalevyt, jotka takaavat koneen nopean käynnistämisen, sekä ennen kaikkea sujuvan käytön.

Uusin Windows 10-versio, sekä perustason tekstinkäsittelyyn soveltuvat Openoffice – ohjelmistot aina vakiona asennettuna.

Suodata

Sulje

Kuntoluokitus

Liitännät