Huolto Nopea palvelu
Takuu Huoltokukko takuu
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
huoltokukko@huoltokukko.fi 045 312 5787 Avoinna arkisin 9.00-17.00, la 10.00-15.00

Käytetyt pöytäkoneet

Tarjoamme huippuekologisia käytettyjä pöytäkoneita huokeaan hintaan. Pöytäkoneet sopivat hyvin koti- sekä toimistokäyttöön. Koneistamme löytyy myös uusin versio Windows 10 - käyttöjärjestelmästä ja ne ovat heti valmiita käyttöön.

Kuntoluokitus

Merkki

Liitännät

Näytä lisää

Käytetyt pöytäkoneet

Pöytäkoneet eivät suinkaan menettäneet markkinaasemaansa ylivoimaisena työjuhtana niin kotona kuin töissäkin. Myymme ainoastaan huippulaadukkaita, yrityskäytössä jo palvelleita pöytäkoneita. Merkkejä meidän valikoimasta löytyy mm. Dell, HP ja Fujitsu.

Suurimmassa osassa myymissämme koneissa on kattava 24 kk takuu. Tätä reilummaksi ei käytetyn tavaran kauppa voi enää mennä. Jos ajatellaan ekologista kuluttamista, niin nämähän ovat täysin sitä vihreää itseään. Kukko ei vaan hirveesti diggaile tuota vihreyttä pakottaa, koska se on Kukon mielestä vähän ärsyttävää. Mut joo.

Meillä tyrkyllä olevissa käytetyissä pöytäkoneissa on nopeat SSD-kovalevyt, jotka takaavat koneen nopean käynnistämisen, sekä ennen kaikkea sujuvan käytön.

Uusin Windows 10-versio, sekä perustason tekstinkäsittelyyn soveltuvat Openoffice – ohjelmistot aina vakiona asennettuna.

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.