Huolto Nopea palvelu
Takuu Huoltokukko takuu
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
huoltokukko@huoltokukko.fi 045 312 5787 Maanantai – perjantai: 09:00 – 17:00

Käytetyt pöytäkoneet

Tarjoamme huippuekologisia käytettyjä pöytäkoneita huokeaan hintaan. Pöytäkoneet sopivat hyvin koti- sekä toimistokäyttöön. Koneistamme löytyy myös uusin versio Windows 10 tai 11 - käyttöjärjestelmästä ja ne ovat heti valmiita käyttöön.

Merkki

Huoltokukko

4,6 279 arvostelua

 • Avatar Ilari Tervonen
  Erinomainen palvelu, nopeaa sekä hyvää viestintää. Palveluasenne oikea eli ”kyllä tähän keinot hädässä … Lue Lisää keksitään!” Myös erinomaisia vinkkejä jatkoon eri laitteiden haasteiden kanssa! Ja fiksun hintaistakin vielä! 5/5
  ★★★★★ 12/2023
 • Avatar Antti Niskanen
  Hyvä palvelu ja yllättävän nopea huolto ps4 pro valmis jo samana päivänä kun konsoli heille saapunut … Lue Lisää jos ois Jyväskylässä asunut niin kahvit kerennyt hörpätä meininki melkein 😄
  ★★★★★ 02/2024
 • Avatar Joona k
  Nopea ja luotettava palvelu sekä erittäin ystävällinen asiakaspalvelu
  ★★★★★ 05/2024
 • Avatar Merja Kokkonen
  Sain todella perinpohjaista, asiantuntevaa ja ystävällistä apua vieläpä edullisesti Mac tietokoneeni … Lue Lisää kanssa, joka piti nollata ja laittaa käyttöön sekä vastauksia kysymyksiini. Mac-asiantuntija Niklas ei jättänyt mitään kiveä kääntämättä vaan selvitti kaikki asiat perinpohjin. Kiitos!
  ★★★★★ 08/2023
 • Avatar Jukka Kiiskilä
  Hyvä, auttavainen ja asiakkaana voin suositella.
  ★★★★ 05/2024
 • Avatar Auli Aurinkoinen
  Kylläpä sain hyvän koneen. Erinomainen ja lupsakka palvelu. Kiitos.
  ★★★★★ 12/2023

Käytetyt pöytäkoneet

Pöytäkoneet eivät suinkaan ole menettäneet markkina-asemaansa ylivoimaisena työjuhtana niin kotona kuin työkäytössäkin. Myymme ainoastaan huippulaadukkaita, uusia tai yrityskäytössä jo palvelleita pöytäkoneita. Merkkejä valikoimastamme löytyy mm. Dell, Lenovo, HP ja Fujitsu.

Suurimmassa osassa koneistamme on kattava 24 kk takuu. Tätä reilummaksi ei käytetyn tavaran kauppa voi enää mennä. Jos ajatellaan ekologista kuluttamista, niin nämähän ovat täysin sitä vihreää itseään. Kukko ei vaan hirveesti diggaile tuota vihreyttä pakottaa, koska se on Kukon mielestä vähän ärsyttävää. Mut joo.

Meillä tarjolla olevissa käytetyissä pöytäkoneissa on nopeat SSD-kovalevyt, riittävästi muistia sekä tehokkaat prosessorit jotka takaavat koneen sujuvan käytön ja nopean käynnistymisen.

Uusin Windows 10 tai 11 -versio, sekä perustason tekstinkäsittelyyn soveltuvat LibreOffice – ohjelmistot aina valmiiksi asennettuna.

Suodata

Sulje

Kuntoluokitus

Liitännät