Huolto Nopea palvelu
Takuu Huoltokukko takuu
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
huoltokukko@huoltokukko.fi 045 312 5787 Avoinna arkisin 9.00-17.00, la 10.00-15.00

Käytetyt pelikoneet

Miksi mennä merta edemmäs kalliiseen kalaan, jos pelikoneenkin voi hankkia käytettynä 2 vuoden takuulla? Kasaamme jatkuvasti käytettyjä pelikoneita myymälän hyllyyn sekä KukkoStoreen, mutta myös kysyntä on hurjaa.. Mikäli haluat tiedustella tulossa olevia pelimyllyjämme, kannattaa kilauttaa rohkeasti numeroon 045 277 3788.

Huoltokukko

4,6 188 arvostelua

 • Avatar Niilottaja
  En siis sano että olisi kallis. Mutta mihin tää pleikkarin lämpötahnan vaihto ja puhdistuksen hinta perustuu? … Lue Lisää Kun en nyt paljoa tiedä näistä.
  ★★★★★ 10/2022
 • Avatar Mikko Pylvas
  Ystävällinen palvelu. Löytyi sopiva käytetty iPhone uudella akulla.
  ★★★★★ 12/2022
 • Avatar Päivi Mäkinen
  Erittäin hyvä ja nopea palvelu. Lapsenlapsen puhelin sai uuden näytön. Suosittelen lämpimästi!
  ★★★★★ 07/2022
 • Avatar Päivi Oksanen
  Kiitos paljon taasen Huoltokukko! Telsu pimeni eikä omat taidot riittäneet. Oikeilla ohjeilla ja neuvoilla … Lue Lisää telsu ja netti lähtivät toimimaan muutaman minuutin puhelulla! Hieno palvelu! 😍👍👍
  ★★★★★ 07/2022
 • Avatar Teuvo Moisa
  Tabletin vika löytyi nopeasti latausjohdosta ja hintaa tuli vain 10€, kun ostin uuden latausjohdon, jonka … Lue Lisää sai heti mukaan. Palvelu oli nopeaa ja hyvää.
  ★★★★★ 06/2022
 • Avatar Marko Saarela
  Erinomainen asiakaspalvelu! Kun oli tarve joulun alla hakea pian pöytäkone "mummolle laskujen maksuun … Lue Lisää ja surffaamiseen", edellisen koneen kiintolevyn rikkouduttua ja se vanha kone oli näemmä Windows XP...
  Soitosta 2 tunnin päästä oli järkevä keskusyksikkö odottamassa.
  Testasivat vielä ennen luovutusta toimisto-käytetyn keskusyksikön toiminnan SSD-levyllä, että uusi Windows pelaa ja siinä viimeisimmät turvapäivitykset ja konehan oli siis käytännössä kuin uusi. Otin vielä matkaan displayport HD-näytön myös, kun niitä oli halpoja tarjolla hyllyssä.
  Kiitos Huoltokukon "tietokonevelhot" :)
  ★★★★★ 01/2022

Miksi ostaa käytetty pelikone?

Huoltokukko kasaa ja myy käytetyt pelikoneet tarkoin valituista ja testatuista laatuosista. Käytetty pelikone on usein erinomainen vaihtoehto perheen juniorille, tulevaisuuden ammattipelaajalle tai tämän päivän kustannustehokasta laatua arvostavalle harrastajalle.

Suunnittelemme käytetyt pelikoneemme suoriutumaan tämän päivän yleisimmistä suosikkipeleistä vähintään kohtalaisilla grafiikka-asetuksilla, jotta et joutuisi tinkimään liikaa pelikokemuksesta. Käytetyllä pelikoneella säästät samalla kertaa luontoa ja rahapussia!

Tarjotaan käytetyille pelikoneille kahden vuoden takuu!

Monelle meistä, käytetyn ostaminen voi tuoda epämukavia tuntemuksia siitä, meneekö tuote heti vuoden sisällä rikki kun sen ostan.

Halusimme vastata tähän ongelmaan antamalla käytetyille pelikoneillemme 24kk takuun. 24kk takuun antaminen ei ole lainkaan meidän näkökulmasta uhkapelaamista, vaan yksinkertaisesti tiedostamme, että koneet ovat valmistettu vain parhaista osista.

Usein koneet ovat olleet yrityskäytössä ennen meillä myyntiin saattamista. Olemme lisänneet koneisiin nopeat SSD-Levyt, sekä näytönohjaimen pelien pyörittämistä silmällä pitäen. Nopean SSD-Levyn ansioista, olet ensimmäisenä serverillä päihittämässä vastuksia.

Mitä meillä myytävillä käytössä olleilla pelikoneilla voi sitten pelata?

Olipa kyseessä sitten Counter Strike, Fortnite tai valorant, nämä koneet pyörittävät niitä kaikkia. Pelien toimivuuteen vaikuttaa grafiikka asetukset.

Päivittäminen tehty mahdolliseksi

Mikäli pelikoneeseen halutaan isompaa kiintolevyä tai vaikkapa parempaa näytönohjainta, voidaan semmoinen asentaa ilman, että tarvitsee koko kokoonpanoa vaihtaa. Myöskin mahdolliset huolto/korjaus toimenpiteet ovat tehty mahdolliseksi. Useassa marketeissa myytävissä tietokoneissa on käytetty Ei-standardin mukaisia osia, joka tekee osien vaihtamisesta  melkein mahdotonta. Aika hullua vai mitä?

Suodata

Sulje

Kuntoluokitus

Liitännät