Huolto Nopea palvelu
Takuu Huoltokukko takuu
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
huoltokukko@huoltokukko.fi 045 312 5787 Maanantai – perjantai: 09:00 – 17:00

Käytetyt pelikoneet

Miksi mennä merta edemmäs kalliiseen kalaan, jos pelikoneenkin voi hankkia käytettynä 2 vuoden takuulla? Kasaamme jatkuvasti käytettyjä pelikoneita myymälän hyllyyn sekä KukkoStoreen, mutta myös kysyntä on hurjaa.. Mikäli haluat tiedustella tulossa olevia pelimyllyjämme, kannattaa kilauttaa rohkeasti numeroon 045 277 3788.

Huoltokukko

4,6 278 arvostelua

 • Avatar Ilari Tervonen
  Erinomainen palvelu, nopeaa sekä hyvää viestintää. Palveluasenne oikea eli ”kyllä tähän keinot hädässä … Lue Lisää keksitään!” Myös erinomaisia vinkkejä jatkoon eri laitteiden haasteiden kanssa! Ja fiksun hintaistakin vielä! 5/5
  ★★★★★ 12/2023
 • Avatar Joona k
  Nopea ja luotettava palvelu sekä erittäin ystävällinen asiakaspalvelu
  ★★★★★ 05/2024
 • Avatar Antti Niskanen
  Hyvä palvelu ja yllättävän nopea huolto ps4 pro valmis jo samana päivänä kun konsoli heille saapunut … Lue Lisää jos ois Jyväskylässä asunut niin kahvit kerennyt hörpätä meininki melkein 😄
  ★★★★★ 02/2024
 • Avatar Jukka Kiiskilä
  Hyvä, auttavainen ja asiakkaana voin suositella.
  ★★★★ 05/2024
 • Avatar Auli Aurinkoinen
  Kylläpä sain hyvän koneen. Erinomainen ja lupsakka palvelu. Kiitos.
  ★★★★★ 12/2023
 • Avatar Merja Kokkonen
  Sain todella perinpohjaista, asiantuntevaa ja ystävällistä apua vieläpä edullisesti Mac tietokoneeni … Lue Lisää kanssa, joka piti nollata ja laittaa käyttöön sekä vastauksia kysymyksiini. Mac-asiantuntija Niklas ei jättänyt mitään kiveä kääntämättä vaan selvitti kaikki asiat perinpohjin. Kiitos!
  ★★★★★ 08/2023

Miksi ostaa käytetty pelikone?

Huoltokukko kasaa ja myy käytetyt pelikoneet tarkoin valituista ja testatuista laatuosista. Käytetty pelikone on usein erinomainen vaihtoehto perheen juniorille, tulevaisuuden ammattipelaajalle tai tämän päivän kustannustehokasta laatua arvostavalle harrastajalle.

Suunnittelemme käytetyt pelikoneemme suoriutumaan tämän päivän yleisimmistä suosikkipeleistä vähintään kohtalaisilla grafiikka-asetuksilla, jotta et joutuisi tinkimään liikaa pelikokemuksesta. Käytetyllä pelikoneella säästät samalla kertaa luontoa ja rahapussia!

Tarjotaan käytetyille pelikoneille kahden vuoden takuu!

Monelle meistä, käytetyn ostaminen voi tuoda epämukavia tuntemuksia siitä, meneekö tuote heti vuoden sisällä rikki kun sen ostan.

Halusimme vastata tähän ongelmaan antamalla käytetyille pelikoneillemme 24kk takuun. 24kk takuun antaminen ei ole lainkaan meidän näkökulmasta uhkapelaamista, vaan yksinkertaisesti tiedostamme, että koneet ovat valmistettu vain parhaista osista.

Usein koneet ovat olleet yrityskäytössä ennen meillä myyntiin saattamista. Olemme lisänneet koneisiin nopeat SSD-Levyt, sekä näytönohjaimen pelien pyörittämistä silmällä pitäen. Nopean SSD-Levyn ansioista, olet ensimmäisenä serverillä päihittämässä vastuksia.

Mitä meillä myytävillä käytössä olleilla pelikoneilla voi sitten pelata?

Olipa kyseessä sitten Counter Strike, Fortnite tai valorant, nämä koneet pyörittävät niitä kaikkia. Pelien toimivuuteen vaikuttaa grafiikka asetukset.

Päivittäminen tehty mahdolliseksi

Mikäli pelikoneeseen halutaan isompaa kiintolevyä tai vaikkapa parempaa näytönohjainta, voidaan semmoinen asentaa ilman, että tarvitsee koko kokoonpanoa vaihtaa. Myöskin mahdolliset huolto/korjaus toimenpiteet ovat tehty mahdolliseksi. Useassa marketeissa myytävissä tietokoneissa on käytetty Ei-standardin mukaisia osia, joka tekee osien vaihtamisesta  melkein mahdotonta. Aika hullua vai mitä?

Suodata

Sulje