Huolto Nopea palvelu
Takuu Huoltokukko takuu
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
huoltokukko@huoltokukko.fi 045 312 5787 Maanantai – perjantai: 09:00 – 17:00

Dell Latitude 7490 i5/8350U/8GB/256SSD/14/FHD/ W10P/A/C

Dell Latitude 7490 i5/8350U/8GB/256SSD/14/FHD/ W10P/A/C

520,00  (419,35  alv 0%)
Sis. ALV 24%

Dell 7490 Latitude 8. sukupolven tehokkaalla prosessorilla!

B A- A A+
50% Akun kunto vähintään 50 %+
Tutustu kuntoluokitukseen ›
Takuu 24kk
Ilmainen toimitus (yli 100€ tilauksiin) 1-3 päivää

Varasto loppu

Yleistiedot:

Yleistiedot: Dell Latitude 7490 on entistä kevyempi ja tyylikkäämpi 14-tuumainen ultrabook. Premium-luokan valmistusmateriaalit, ohuet näyttöraamit, tyylikkään tumma ulkoasu ja ensiluokkainen viimeistely tekevät mallisarjasta yrityskannettavien eliittiä. Magnesium runko, hiljainen käyntiääni, erinomainen näppäimistö ja hiiri sekä pitkä akunkesto tekevät tästä laitteesta erinomaisen matkakumppanin tai upean koneen työpisteelle.

Tehot ja käyttökohteet: 7490 koneissa käytetään Intelin 8. sukupolven i3 i5 tai i7 u-sarjan prosessoreita. Edelliseen sukupolveen verrattuna i5 ja i7 u-sarjan prosessorit ovat neliytimisiä, ja ovatkin näin selvästi tehokkaampia. Näytönohjaimena toimii integroitu Intel HD 620 joka riittää peruskäyttöön hyvin. Laite on suunniteltu työkoneeksi, mutta hyvin kevyet pelit toimivat myös tällä laitteella varauksin. Dell on erinomainen ja luotettava vaihtoehto myös opiskeluun.

Näyttö ja Akunkesto: Laitetta on saatavilla HD, FHD ja FHD Kosketusnäytöllä. Kaikki näyttömallit ovat mattoja joka vähentää heijastumia ja parantaa kuvanlaatua. FHD IPS näytöissä on tarkka kuva ja hyvät värit joka on esim graafikoille tärkeä ominaisuus. Kosketusnäytöllä varustetuissa malleissa on näytön osalta käytetty runkona hiilikuitua ja näytöt on monesta muusta kosketusnäytöstä poiketen matta-pinnoitteella käsitelty. Akunkesto 60Wh akulla on verkkosurffaustestissä pienemmällä näytönkirkkaudella noin 9 tuntia. Akunkesto on suuntaa antava ja riippuu esim akun kunnosta, laitteen varusteluista, käytetyistä lisälaitteista ja näytön kirkkaudesta.

Runko ja Paino: Kannettava on varustettu väkivahvalla magnesium rungolla ja se on pinnoitettu mielyttävällä “pehmeällä” materiaalilla. Tämä mahdollistaa todella jämäkän ja kestävän laitteen, joka on myös kohtuullisen kevyt ja miellyttävä käsitellä. Painoa laitteella on noin 1.5-1.6 kg riippuen hieman varusteista. Mattamusta ulkonäkö on hillitty ja tyylikäs. Heti ensituntumasta asti on selvää että Dell 7490 on laadukas kannettava ja ero halpaan muoviläppäriiin verrattuna on huikea!

Huollettavuus ja Laajennettavuus: Pohjakannen alta löytyy suoraan pääsy lähes kaikkiin komponentteihin, joka tekee huollosta ja laitteen päivittämisestä helppoa. Laite tukee maksimissaan 32GB DDR4 muistia ja myös M.2 tyyppinen kovalevy on helposti vaihdettavissa. Laite tukee SATA ja NVME tyyppisiä kovalevyjä. Lisävarusteina mallista riippuen on käytetty mm. 4G modeemia, sormenjälki- ja NFC-lukijaa.

Syöttölaitteet ja Liittimet: Latitude sarjassa on jo vuosia ollut erinomainen näppäimistö eikä tämäkään malli tee poikkeusta. Näppäimistö on jämäkkä, ei kolise ja on tuntuma erinomainen. Saatavilla on myös taustavalaistu versio. Uutena ominaisuutena edelliseen 7480 kannettavaan on tässä mallissa ns. Microsoft Precision kosketuslevy. Se antaa paremmat säädöt ja tarkemman tuntuman sekä useita eleitä tehokäyttäjille. Laitteen liittimet ovat molemmilla sivuilla. USB 3.0 ja USB-C liittimet takaavat hyvän yhteensopivuuden uusimmille laitteille ja osassa mallistoa on tuki myös Thunderbolt laitteille. Kuuloke/mikkiliitäntä ja RJ45 liitin verkkojohdolle löytyvät vakiona. Laite tukee kolmea näyttöä mukaanlukien laitteen oma näyttö HDMI ja USB-C DP/Thunderbolt liittimen kautta. Saatavilla on myös lisäksi erillinen telakka tehokäyttäjille.

Tähänkin koneeseen olemme saaneet asennettua Windows 10 Pro – Käyttöjärjestelmän, sekä kattavan ilmaisen tekstinkäsittelyohjelman. Windows Defender virustorjuntaohjelmisto suojaa sinua internetin uhilta, eikä tarvetta erilliselle virustentorjuntaohjelmistolle ole.

Myyntipakkauksen mukana:

      Laturi

Malli:

Dell Latitude 7490

Prosessori:

Intel i5-8350U 1.7GHz (3.6GHz)

Prosessorin ytimiä:

4-ydin, 8-säiettä

Muisti:

8 GB DDR4

Kovalevy:

256GB SSD M.2 NVME

Näytönohjaimen malli:

Intel HD 620

Näyttö:

14" 1920x1080 (Full-HD) Matta IPS

USB 3.0-Liittimet (kpl):

3

Liitännät:

LAN, WLAN, Web-Kamera, Telakointimahdollisuus, Thunderbolt, Bluetooth, HDMI, USB-C Type, Taustavalaistu Näppäimistö, DP USB-C Type

Käyttöjärjestelmä:

Windows 10 Pro 64-Bit FIN 21H2

Käyttötarkoitus:

koti, työ

Näppäimistön tyyppi

Taustavalaistu näppäimistö

Akun kapasiteetti ja kunto:

60 Wh | 50%+

Kuntoluokitus:

A

Tuotekoodi:

6362

A+ kuntoluokitus

Kuntoluokitus A+

Täysin tai lähes virheetön tuote. Saattaa sisältää yksittäisiä, lähes huomaamattomia naarmuja tai käytön jälkiä. Ei juurikaan uutta häpeä!

Laite on testattu ja toimii erinomaisesti.

A kuntoluokitus

Kuntoluokitus A

Hyvin pieniä naarmuja/jälkiä rungossa tai vähäistä kiiltoa näppäimistössä/kosketuslevyssä. Näyttöpaneelissa voi olla hyvin pieniä jälkiä joita ei käytössä havaitse. Laitteen rungossa voi olla vähäisiä jälkiä tarroista.

Laite on testattu ja toimii erinomaisesti.

Kuntoluokitus A-

– Pieniä naarmuja tai jälkiä (pikselivika) näytössä/rungossa tai kiiltoa näppäimistössä/kosketuslevyssä.
– Laitteen näytössä voi olla hankaumaa, joka näkyy lähinnä hyvin tummassa/vaaleassa kuvassa.
– Laitteen rungossa voi olla jälkiä tarroista.
– Laitteesta on saatettu poistaa mekaanisesti turvatarra, josta jäänyt selkeä jälki.

Laite on testattu ja toimii erinomaisesti.

B kuntoluokitus

Kuntoluokitus B

Selvästi näkyviä naarmuja rungossa tai näytössä, selvää kiiltoa näppäimistössä tai kosketuslevyssä. Joskus jopa ulkoisesti kovia kokenut karpaasi, jonka toiminnoissa ei kuitenkaan ole mitään vikaa ellei muuta ole mainittu.
Erinomainen valinta autotalliin, pannuhuoneeseen tai muuhun räntäiseen tilaan. All Go No Show!

A+: Akku on uusi tai uutta vastaava.

A: Akun enimmäiskapasiteetti 85 %+

B: Akun enimmäiskapasiteetti 70 %+

C: Akun enimmäiskapasiteetti 50 %+

D: Akun enimmäiskapasiteetti alle 50 %

E: Heikko tai rikkinäinen akku

Tuotetunnus (SKU): DELL-7490-8350U-256GB-NVME-TB-A-C Osasto: