Huolto Nopea palvelu
Takuu Huoltokukko takuu
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
huoltokukko@huoltokukko.fi 045 312 5787 Avoinna arkisin 9.00-17.00, la 10.00-15.00

Pelikoneet

Kukon tarjoamat pelikoneet ovat nyt ROOSTER - Pelikoneita! Parhaita komponentteja silmällä pitäen olemme saattaneet uuden pelikonemallistomme markkinoille haastamaan kaikki vastustajamme.

Huoltokukko

4,6 188 arvostelua

 • Avatar Niilottaja
  En siis sano että olisi kallis. Mutta mihin tää pleikkarin lämpötahnan vaihto ja puhdistuksen hinta perustuu? … Lue Lisää Kun en nyt paljoa tiedä näistä.
  ★★★★★ 10/2022
 • Avatar Mikko Pylvas
  Ystävällinen palvelu. Löytyi sopiva käytetty iPhone uudella akulla.
  ★★★★★ 12/2022
 • Avatar Päivi Mäkinen
  Erittäin hyvä ja nopea palvelu. Lapsenlapsen puhelin sai uuden näytön. Suosittelen lämpimästi!
  ★★★★★ 07/2022
 • Avatar Päivi Oksanen
  Kiitos paljon taasen Huoltokukko! Telsu pimeni eikä omat taidot riittäneet. Oikeilla ohjeilla ja neuvoilla … Lue Lisää telsu ja netti lähtivät toimimaan muutaman minuutin puhelulla! Hieno palvelu! 😍👍👍
  ★★★★★ 07/2022
 • Avatar Teuvo Moisa
  Tabletin vika löytyi nopeasti latausjohdosta ja hintaa tuli vain 10€, kun ostin uuden latausjohdon, jonka … Lue Lisää sai heti mukaan. Palvelu oli nopeaa ja hyvää.
  ★★★★★ 06/2022
 • Avatar Marko Saarela
  Erinomainen asiakaspalvelu! Kun oli tarve joulun alla hakea pian pöytäkone "mummolle laskujen maksuun … Lue Lisää ja surffaamiseen", edellisen koneen kiintolevyn rikkouduttua ja se vanha kone oli näemmä Windows XP...
  Soitosta 2 tunnin päästä oli järkevä keskusyksikkö odottamassa.
  Testasivat vielä ennen luovutusta toimisto-käytetyn keskusyksikön toiminnan SSD-levyllä, että uusi Windows pelaa ja siinä viimeisimmät turvapäivitykset ja konehan oli siis käytännössä kuin uusi. Otin vielä matkaan displayport HD-näytön myös, kun niitä oli halpoja tarjolla hyllyssä.
  Kiitos Huoltokukon "tietokonevelhot" :)
  ★★★★★ 01/2022

Esittelyssä ROOSTER One – Pelikoneet

Rooster One – sarjan pelikoneet ovat suunniteltu laadukkaita komponentteja silmällä pitäen. Nämä nykyiset kokoonpanot valmistuivat meidän yrittäjän työpisteeltä 11.5.2020 kello 23:02 monen tunnin googlettelun jälkeen.

Pelikoneet ovat käyneet äärimmäisen rasitustestin (Tetris) ja läpäisseet kaikki odotukset hyvillä arvosanoilla. Yllätykseksemme koneilla pyörivät myös kuuluisat pelit kuten: Counter Strike: Global Offensive, Fortnite, PUBG ja monet muut. (Luultavasti se Valorant kanssa)

Rooster One – Pelikoneet eivät myöskään ole muutaman vuoden päästä ongelmajätettä, vaan konetta voidaan päivitellä ja korjata maan tappiin asti.

Merkkipelikoneen ja Rooster pelikoneen ero?

Merkkipelikoneet eivät ole suorituskyvyltään useimmiten yhtään sen huonompia kuin Rooster pelikoneet. Kuitenkin merkkipelikoneista saattaa löytyä yhteensopimattomuusongelmia kun ruvetaan miettimään komponenttien päivityksiä.
Voi olla, että merkkitietokone on varustettu ei-standardin mukaisella virtalähteellä, joten näytönohjaimen vaihto isompaan voi olla mahdotonta virtarajojen puitteissa. Koska jos virtalähde on ei-standardi mallia, voi isomman virtalähteen löytyminen osoittautua varsinaiseksi haasteksi.

Rooster pelikoneesta löytyy aina nopea SSD-kovalevy, jonka ansioista pelit latautuvat äärimmäisen nopeasti.

Hiljaisuus on valttia, myös pelaamisessa

Tarpeeksi ääntä jo lähtee itsestään peleistä, niin miksi tietokoneesta pitäisi lähteä hirveetä meteliä. Olemme asentaneet pelikoneisiimme hiljaiset tuulettimet, sekä järeät prosessorijäähdyttimet, jotta sinä voisit keskittyä siihen mitä oikeasti rakastat, eli pelaamiseen.

Kotelon valinnassa olemme huomioineet, että ilma pääsee kiertämään mahdollisimman vapaasti. Komponentit eivät pääse ylikuumenemaan myöskään raskaissa pelikohtauksissa.

Tietokoneesi toimitetaan ilman turhaa bloatwarea

Mikä sen ärsyttävämpää, kuin tietokonetta käynnistettäessä aukeavat kymmenet pop-ilmoitukset ja ilmoitukset, jotka haluavat sinulta rahaa ja aikaa.  Meidän pelikoneisiin ei asenneta mitään turhia ohjelmistoja ja koneesi käynnistyy ensimmäisestä kerrasta lähtien suoraan työpöydälle, ilman pitkiä alkuasennuksia.

Sillä mitä vähemmän suorituskykyä käytetään taustalla olevien roskaohjelmistojen suorittamiseen, sitä paremmin pelisi pyörivät.

Suodata

Sulje

Liitännät