Huolto Nopea palvelu
Takuu Huoltokukko takuu
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
huoltokukko@huoltokukko.fi 045 312 5787 Avoinna arkisin 9.00-17.00, la 10.00-15.00

Pelikoneet

Kukon tarjoamat pelikoneet ovat nyt ROOSTER - Pelikoneita! Parhaita komponentteja silmällä pitäen olemme saattaneet uuden pelikonemallistomme markkinoille haastamaan kaikki vastustajamme.

Huoltokukko

4,6 198 arvostelua

 • Avatar Sanita Jussila
  Alkuun kyselin eräästä käytetystä kannettavasta sähköpostitse ja sain vastauksen erittäin nopeasti. Kävin … Lue Lisää liikkeessä, valikoimaa näytti olevan hyvin ja sain asiallista palvelua. Kone minun mielestäni edullinen ja kahden vuoden takuulla. Ostettu 👍 Aukioloajat hyvät.
  ★★★★★ 02/2023
 • Avatar Matti Hyttinen
  Ystävällinen ja luotettava palvelu. Hinnat enimmäkseen samaa luokkaa muiden alan liikkeiden kanssa, mutta … Lue Lisää esim. MacBook pro akun vaihto onnistui absurdin halvalla, neljänneksellä siitä mitä muut liikkeet olisivat pyytäneet.
  Erityistä plussaa vastuuntuntoisesta asioiden loppuun viemisestä. Älypuhelimen näyttöä vaihtaessa mikrofoniin tuli outo vika. Vikaa huollettiin viidesti alkuperäisen huollon hinnalla ja lopulta tämä mallin tyyppivika korjattiin vaihtamalla koko emolevy, joka lopulta ratkaisi asian. Hinta oli alunperin tuntunut hivenenen korkealta, mutta ei enää kun näki minkälainen määrä työtä sillä tehtiin.
  Nykyisin teetän käytännössä kaikki huollot täällä, koska positiivisia kokemuksia on ollut niin paljon.
  ★★★★★ 02/2023
 • Avatar Pekka Torkell
  Ai että, nyt on "uusi" läppäri millä veivata powerpointteja ja painaa koulutuksia. Paketti … Lue Lisää oli ottanut poustmän paten matkassa vähä hittiä, mutta olipahan hyvin pakattu ilmatäyte pussukkaan, niin nou woriis.
  Konehan itsessään oli juuri kuvauksen mukainen eli "kuin uusi". Ero on valtava wanhaan höyrykäyttöiseen marketti ihmeeseen. Kokonaisuudessaan täyteläinen ja myötäkarvaan silitelty kokemus.
  ★★★★★ 03/2023
 • Avatar Simo
  Otin jo keskustellun hinnan puheeksi saamatta vastausta, tiskillä ilmoitettiin suurempi kuin mistä oli … Lue Lisää missään kohtaa ollut puhe. Keskustelu ja/tai perustelut puuttuivat.
  ★★★☆☆ 05/2023
 • Avatar spyriel
  Postissa tapahtunut virhe. Palvelu ollut hyvää ja asiakasta ajateltu.
  ★★★★ 04/2023
 • Avatar Marjo Hyvönen
  Todella näppärästi onnistui akun vaihto iPhoneen alkuperäisellä varaosalla.
  ★★★★★ 02/2023

Esittelyssä ROOSTER One – Pelikoneet

Rooster One – sarjan pelikoneet ovat suunniteltu laadukkaita komponentteja silmällä pitäen. Nämä nykyiset kokoonpanot valmistuivat meidän yrittäjän työpisteeltä 11.5.2020 kello 23:02 monen tunnin googlettelun jälkeen.

Pelikoneet ovat käyneet äärimmäisen rasitustestin (Tetris) ja läpäisseet kaikki odotukset hyvillä arvosanoilla. Yllätykseksemme koneilla pyörivät myös kuuluisat pelit kuten: Counter Strike: Global Offensive, Fortnite, PUBG ja monet muut. (Luultavasti se Valorant kanssa)

Rooster One – Pelikoneet eivät myöskään ole muutaman vuoden päästä ongelmajätettä, vaan konetta voidaan päivitellä ja korjata maan tappiin asti.

Merkkipelikoneen ja Rooster pelikoneen ero?

Merkkipelikoneet eivät ole suorituskyvyltään useimmiten yhtään sen huonompia kuin Rooster pelikoneet. Kuitenkin merkkipelikoneista saattaa löytyä yhteensopimattomuusongelmia kun ruvetaan miettimään komponenttien päivityksiä.
Voi olla, että merkkitietokone on varustettu ei-standardin mukaisella virtalähteellä, joten näytönohjaimen vaihto isompaan voi olla mahdotonta virtarajojen puitteissa. Koska jos virtalähde on ei-standardi mallia, voi isomman virtalähteen löytyminen osoittautua varsinaiseksi haasteksi.

Rooster pelikoneesta löytyy aina nopea SSD-kovalevy, jonka ansioista pelit latautuvat äärimmäisen nopeasti.

Hiljaisuus on valttia, myös pelaamisessa

Tarpeeksi ääntä jo lähtee itsestään peleistä, niin miksi tietokoneesta pitäisi lähteä hirveetä meteliä. Olemme asentaneet pelikoneisiimme hiljaiset tuulettimet, sekä järeät prosessorijäähdyttimet, jotta sinä voisit keskittyä siihen mitä oikeasti rakastat, eli pelaamiseen.

Kotelon valinnassa olemme huomioineet, että ilma pääsee kiertämään mahdollisimman vapaasti. Komponentit eivät pääse ylikuumenemaan myöskään raskaissa pelikohtauksissa.

Tietokoneesi toimitetaan ilman turhaa bloatwarea

Mikä sen ärsyttävämpää, kuin tietokonetta käynnistettäessä aukeavat kymmenet pop-ilmoitukset ja ilmoitukset, jotka haluavat sinulta rahaa ja aikaa.  Meidän pelikoneisiin ei asenneta mitään turhia ohjelmistoja ja koneesi käynnistyy ensimmäisestä kerrasta lähtien suoraan työpöydälle, ilman pitkiä alkuasennuksia.

Sillä mitä vähemmän suorituskykyä käytetään taustalla olevien roskaohjelmistojen suorittamiseen, sitä paremmin pelisi pyörivät.

Suodata

Sulje

Liitännät