Huolto Nopea palvelu
Takuu Huoltokukko takuu
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
huoltokukko@huoltokukko.fi 045 312 5787 Maanantai – perjantai: 09:00 – 17:00

Pelikoneet

Kukon tarjoamat pelikoneet ovat nyt ROOSTER - Pelikoneita! Parhaita komponentteja silmällä pitäen olemme saattaneet uuden pelikonemallistomme markkinoille haastamaan kaikki vastustajamme.

Huoltokukko

4,6 278 arvostelua

 • Avatar Ilari Tervonen
  Erinomainen palvelu, nopeaa sekä hyvää viestintää. Palveluasenne oikea eli ”kyllä tähän keinot hädässä … Lue Lisää keksitään!” Myös erinomaisia vinkkejä jatkoon eri laitteiden haasteiden kanssa! Ja fiksun hintaistakin vielä! 5/5
  ★★★★★ 12/2023
 • Avatar Antti Niskanen
  Hyvä palvelu ja yllättävän nopea huolto ps4 pro valmis jo samana päivänä kun konsoli heille saapunut … Lue Lisää jos ois Jyväskylässä asunut niin kahvit kerennyt hörpätä meininki melkein 😄
  ★★★★★ 02/2024
 • Avatar Joona k
  Nopea ja luotettava palvelu sekä erittäin ystävällinen asiakaspalvelu
  ★★★★★ 05/2024
 • Avatar Jukka Kiiskilä
  Hyvä, auttavainen ja asiakkaana voin suositella.
  ★★★★ 05/2024
 • Avatar Auli Aurinkoinen
  Kylläpä sain hyvän koneen. Erinomainen ja lupsakka palvelu. Kiitos.
  ★★★★★ 12/2023
 • Avatar Merja Kokkonen
  Sain todella perinpohjaista, asiantuntevaa ja ystävällistä apua vieläpä edullisesti Mac tietokoneeni … Lue Lisää kanssa, joka piti nollata ja laittaa käyttöön sekä vastauksia kysymyksiini. Mac-asiantuntija Niklas ei jättänyt mitään kiveä kääntämättä vaan selvitti kaikki asiat perinpohjin. Kiitos!
  ★★★★★ 08/2023

Esittelyssä ROOSTER One – Pelikoneet

Rooster One – sarjan pelikoneet ovat suunniteltu laadukkaita komponentteja silmällä pitäen. Nämä nykyiset kokoonpanot valmistuivat meidän yrittäjän työpisteeltä 11.5.2020 kello 23:02 monen tunnin googlettelun jälkeen.

Pelikoneet ovat käyneet äärimmäisen rasitustestin (Tetris) ja läpäisseet kaikki odotukset hyvillä arvosanoilla. Yllätykseksemme koneilla pyörivät myös kuuluisat pelit kuten: Counter Strike: Global Offensive, Fortnite, PUBG ja monet muut. (Luultavasti se Valorant kanssa)

Rooster One – Pelikoneet eivät myöskään ole muutaman vuoden päästä ongelmajätettä, vaan konetta voidaan päivitellä ja korjata maan tappiin asti.

Merkkipelikoneen ja Rooster pelikoneen ero?

Merkkipelikoneet eivät ole suorituskyvyltään useimmiten yhtään sen huonompia kuin Rooster pelikoneet. Kuitenkin merkkipelikoneista saattaa löytyä yhteensopimattomuusongelmia kun ruvetaan miettimään komponenttien päivityksiä.
Voi olla, että merkkitietokone on varustettu ei-standardin mukaisella virtalähteellä, joten näytönohjaimen vaihto isompaan voi olla mahdotonta virtarajojen puitteissa. Koska jos virtalähde on ei-standardi mallia, voi isomman virtalähteen löytyminen osoittautua varsinaiseksi haasteksi.

Rooster pelikoneesta löytyy aina nopea SSD-kovalevy, jonka ansioista pelit latautuvat äärimmäisen nopeasti.

Hiljaisuus on valttia, myös pelaamisessa

Tarpeeksi ääntä jo lähtee itsestään peleistä, niin miksi tietokoneesta pitäisi lähteä hirveetä meteliä. Olemme asentaneet pelikoneisiimme hiljaiset tuulettimet, sekä järeät prosessorijäähdyttimet, jotta sinä voisit keskittyä siihen mitä oikeasti rakastat, eli pelaamiseen.

Kotelon valinnassa olemme huomioineet, että ilma pääsee kiertämään mahdollisimman vapaasti. Komponentit eivät pääse ylikuumenemaan myöskään raskaissa pelikohtauksissa.

Tietokoneesi toimitetaan ilman turhaa bloatwarea

Mikä sen ärsyttävämpää, kuin tietokonetta käynnistettäessä aukeavat kymmenet pop-ilmoitukset ja ilmoitukset, jotka haluavat sinulta rahaa ja aikaa.  Meidän pelikoneisiin ei asenneta mitään turhia ohjelmistoja ja koneesi käynnistyy ensimmäisestä kerrasta lähtien suoraan työpöydälle, ilman pitkiä alkuasennuksia.

Sillä mitä vähemmän suorituskykyä käytetään taustalla olevien roskaohjelmistojen suorittamiseen, sitä paremmin pelisi pyörivät.

Suodata

Sulje

Liitännät