Huolto Nopea palvelu
Takuu Huoltokukko takuu
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
huoltokukko@huoltokukko.fi 045 312 5787 Maanantai – perjantai: 09:00 – 17:00.

Televisiot

Kukolta löydät myös meidän käsillämme huolletut käytetyt televisiot. Vieläpä takuun kera!

Huoltokukko

4,6 266 arvostelua

 • Avatar Merja Kokkonen
  Sain todella perinpohjaista, asiantuntevaa ja ystävällistä apua vieläpä edullisesti Mac tietokoneeni … Lue Lisää kanssa, joka piti nollata ja laittaa käyttöön sekä vastauksia kysymyksiini. Mac-asiantuntija Niklas ei jättänyt mitään kiveä kääntämättä vaan selvitti kaikki asiat perinpohjin. Kiitos!
  ★★★★★ 08/2023
 • Avatar Keijo Saarilahti
  Puhelin tuli kuntoon tosi nopeasti😃 Hyvä ja Ammattitaitoinen Henkilökunta SUOSITTELEN !!
  ★★★★★ 11/2023
 • Avatar Satu Jokilahti
  Hyvät ja informatiiviset nettisivut, helposti saavutettavat toimitilat myös autottomalle, loistava asiakaspalvelu … Lue Lisää (nopea vastaus niin puheluihin kuin ennakkosähköpostikyselyihin, face to face-palvelu miellyttävää ja asiakasta kuuntelevaa), nopea huolto ja lisäplussana hinta-arvio puhelimitse ennakkoon ennen huoltoa, arvio huollon toimitusaikataulusta, vara-osien tilaustarpeista+ lisäarvio tulevista huoltotarpeista, joita huollon yhteydessä on havaittu). Ei voi kun kiittää, huippujengiä!
  ★★★★★ 07/2023
 • Avatar Esa Alander
  SUURET kiitokse jälleen kerran Huoltokukko! Rikoin kannettavani näytön ja vein korjaukseen. Parin päivän … Lue Lisää jälkeen soitto valmiista laitteesta.Palvelu erinomaista.Kiitokset taas kerran.Jatkossakin käytän palvelujanne.SUOSITTELEN!
  ★★★★★ 08/2023
 • Avatar Pasi Leppälä
  Aivan ylivoimainen palvelu, pelasti mun päivän, nopealla ja ammattitaitosella osaamisella.
  Ja vielä edullinenkin.
  … Lue Lisää
  Minä en enää muita huötoliikkeitä käytä. 👍👍👍👍👍
  ★★★★★ 07/2023
 • Avatar Antti Jokinen
  Asiantuntevaa palvelua, vaimoni toi puhelimen korjattavaksi myymälään kun tietoja oli kadonnut puhelimesta. … Lue Lisää Erityiskiitos Niklakselle joka sai kuvat pelastettua!
  ★★★★★ 07/2023

Millaisia on kukon tarjoamat käytetyt televisiot?

Koska Kukko huoltaa erilaisia televisioita, niin meille välillä jää televisioita lojumaan joita asiakas ei ole halunnut korjauttaa. Rautaisella ammattitaidolla korjaamamme televisiot ovat täysin toimintakuntoisia ja käyttövalmiita. Tarjoamme käytetyille televisioille 6kk takuun.

Suodata

Sulje