Huolto Nopea palvelu
Takuu Huoltokukko takuu
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
huoltokukko@huoltokukko.fi 045 312 5787 Maanantai: 09:00 – 17:00 tiistai: 09:00 – 17:00 keskiviikko: 09:00 – 17:00 torstai: 09:00 – 17:00

Kannettava tietokone tarjous

Tarjoushinnoin kannettavia tietokoneita, eli läppäreitä.

Etkö löytänyt tarjous läppäreistä sopivaa? Katso myös nämä edulliset käytetyt kannetavat!

Lisää edullisia käytettyjä kannettavia löydät tästä >

Opas edullisen läppärin hankintaan

Läppäri, eli kannettava tietokone, on monen arjessa välttämätön työkalu. Jos olet etsimässä uutta läppäriä, on tärkeää tietää, että hinta ei aina ole laadun tae. Voit löytää edullisen, mutta silti erinomaisen tietokoneen, kunhan otat huomioon muutamia tärkeitä seikkoja.

Hinta ja laatu

Moni ajattelee, että kalliimpi tarkoittaa automaattisesti parempaa, mutta näin ei aina ole. Markkinoilla on useita edullisia kannettavia tietokoneita, jotka tarjoavat riittävän suorituskyvyn arkipäivän tarpeisiin. Älä siis keskity vain hintalappuun, vaan tutki tarkkaan laitteen teknisiä ominaisuuksia ja käyttökokemuksia.

Ympäristönäkökulma

Uutta läppäriä hankkiessa kannattaa myös miettiä ympäristöystävällisyyttä. Elektroniikkajäte on kasvava ongelma, joten uusiokäytön ja kierrätyksen huomioiminen on tärkeää. Voisitko harkita huollettua käytettyä yritysläppäriä? Monet yritykset päivittävät laitteistoaan säännöllisesti, ja heidän käytöstä poistuneet läppärinsä ovat usein vielä erittäin hyvässä kunnossa. Huollettu käytetty läppäri voi tarjota erinomaisen hinta-laatusuhteen ja olla samalla ekologisempi valinta.

Tekniset vaatimukset

Kun valitset läppäriä, varmista, että se täyttää vähintään seuraavat tekniset vaatimukset:

  • Tallennustila: Vähintään 128GB, suositus 250GB. Riittävä tallennustila varmistaa, että peruskäytössä ohjelmat ja käyttöjärjestelmä pystyvät päivittymään ilman tilanpuutteen ongelmia.
  • Käyttömuisti (RAM): Vähintään 8GB, suositus 16GB. Riittävä käyttömuisti takaa sulavan käytön esimerkiksi tekstinkäsittelyohjelmien ja selaimen kanssa. Jos sinulla on varaa, 16GB on suositeltava vaihtoehto, joka antaa enemmän pelivaraa moniajoon ja raskaampien sovellusten käyttöön.

Käyttötarkoitus

On tärkeää, että valitsemasi läppäri sopii käyttötarkoitukseesi. Ei ole järkevää hankkia liian tehokasta tai tehotonta laitetta. Mieti, mihin pääasiassa käytät tietokonetta:

  • Kevyt käyttö: Jos käytät konetta pääasiassa netin selailuun, sähköpostien kirjoittamiseen ja satunnaiseen tekstinkäsittelyyn, ei sinun tarvitse investoida tehokkaaseen pelikannettavaan.
  • Raskaampi käyttö: Jos teet paljon videoeditointia, grafiikkasuunnittelua tai pelaat pelejä, tarvitset tehokkaamman laitteen, jossa on parempi suoritin ja enemmän RAM-muistia.

Muista siis arvioida tarkkaan omat tarpeesi ja valita läppäri sen mukaan. Näin varmistut, että saat parhaan mahdollisen laitteen juuri sinulle sopivaan hintaan.

Lopuksi, kun teet hankintapäätöstä, vertaile useita malleja ja lue käyttäjäarvosteluja. Hyvin tehty taustatyö auttaa sinua löytämään edullisen, mutta silti laadukkaan läppärin, joka palvelee tarpeitasi pitkään.