Huolto Nopea palvelu
Takuu Huoltokukko takuu
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
huoltokukko@huoltokukko.fi 045 312 5787 Maanantai – perjantai: 09:00 – 17:00

iPhone - huoltohinnasto

iPhonen näyttö rikki tai akku mätä? Kukolta löytyy kaikki varaosat! Meiltä luonnistuu iPhonen näytön ja akun vaihdot kymmenen vuoden kokemuksella, muista iPhone -ongelmista puhumattakaan. iPhone näytön-, akun-, kuulokkeen- ja latausliittimen vaihdot usein alle tunnissa, ja kaikki varaosat suoraan hyllystä tai muutaman päivän toimituksella Oulusta. Alta löydät yleisempien huoltojen hinnaston. Jos kuitenkin kävi niin, ettet näe ratkaisua ongelmiisi hinnastossa, rimpauttele numeroon 045 312 5787 Myös WhatsApp!

Etkö ole Jyväskylästä? Lähetä laitteesi huoltoon!

iPhone huolto ja korjaus

Olimme aikoinaan tämän pitäjän ensimmäinen ja ainut iPhone huolto. Tunnemme iPhone laitteiden sielun elämän melkein jokaista ruuvia myöten. Oli kyseessä sitten rikkoutunut näyttö tai mädäntynyt akku, niin laitamme laitteesi taas lähes uudenveroiseksi.

Kokonaisvaltainen Apple iPhone huolto

Elektroniikkaa korjaavana liikkeenä, haluamme tarjota kaikki palvelut saman katon alta. iPhone laitteiden huoltoihin lukeutuukin nykyään:

  • Näytön vaihto
  • Akun vaihto
  • Kameran linssin vaihto
  • Latausliittimen vaihto
  • Tietojen siirto

Sekä monta muuta huoltoa.

iPhone huollot myös Apple® Alkuperäisillä osilla

Vaikka olemme jo vuosia käyttäneet vain laadukkaita tarvikeosia, niin olemme nyt saaneet mahdollisuuden korjata asiakkaidemme iPhone:t Applen alkuperäisillä osilla.

Valitsit sitten tarvike- tai alkuperäisosalla tehdyn huollon, niin tarjoamme työlle, sekä osalle 12kk takuun.

Kustannusarvio Puhelimet

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.