Huolto Nopea palvelu
Takuu Huoltokukko takuu
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
huoltokukko@huoltokukko.fi 045 312 5787 Maanantai – perjantai: 09:00 – 17:00

PS4 - huoltohinnasto

Pitääkö PS4 -konsolisi hirveää melua? Kuin hävittäjä? Eikö se tahdo lukea levyjä? Puhdistamme pölyt laitteestasi perusteellisesti, vaihdamme lämpötahnat ja korjaamme muut Pleikkarin yleisimmät ongelmat 100% tyytyväisyystakuulla. Onhan näitä jo satoja huollettu. Tuo konsolisi liikkeeseemme tai lähetä se postin tai matkahuollon kautta!

PS4 HDMI-piirin vaihto (sis. puhdistus ja lämpötahnojen vaihto) 140,00€
PS4 HDMI-portin vaihto (sis. puhdistus ja lämpötahnojen vaihto) 110,00€
PS4 Kiintolevyn vaihto 1TB Sis. Käyttöjärjestelmän asennuksen 110,00€
PS4 Lukukoneiston vaihto 130,00€
PS4 Optisen Aseman vaihto 150,00€
PS4 Pölyjen puhdistus ja lämpötahnojen vaihto 70,00€

Aukioloajat

To, 30 touko: 09:00 – 17:00
Pe, 31 touko: 09:00 – 17:00
La, 1 kesä: Suljettu
Su, 2 kesä: Suljettu
Ma, 3 kesä: 09:00 – 17:00
Ti, 4 kesä: 09:00 – 17:00
Ke, 5 kesä: 09:00 – 17:00

Yhteystiedot

Huoltokukko Oy
Voionmaankatu 34, 40700 Jyväskylä
40700 Jyväskylä
Y-Tunnus: 0208205-4
huoltokukko@huoltokukko.fi

PS4-Järjestelmän yleisimmät viat ja niiden korjaukset

PS4 järjestelmää ei voida käynnistää

Usein tämä vikateksti viittaa tallennustilaan, jolloin PS4 järjetelmä ei pysty latamaan käyttöjärjestelmää kiintolevyltä. Syitä tähän voi olla vioittunut tai korruptoitunut kiintolevy.

Vioittumista ja korruptoitumista voi ennaltaehkäistä sammuttamalla konsoli oikealla tavalla, sekä vältellä siihen kohdistuvia iskuja. Kuitenkin kovalevy on fyysinen komponentti, joka menee ajansaatossa rikki.

Kiintolevyn vioittumisesta varoittavia merkkejä voi olla ollut ennen varsinaista rikkoutumista jo pitkään. PS4 järjestelmässä vioittumisen merkit voivat olla hitaasti latautuvat pelit, hidas käynnistyminen ja yleinen lagiminen.

Ensimmäisenä kokeiltavaksi korjaukseksi kannattaa kokeilla käyttöjärjestelmän asentamista uudestaan. HUOM! Tämä operaatio poistaa kaikki tietosi kiintolevyltä. Kuitenkin tyhjentäminen on pakollinen toimenpide, eikä kiintolevyllä olevia tietoja voida palauttaa mikäli tähän vikatekstiin on jo päädytty.

PS4 Käyttöjärjestelmän uudelleen asennukseen tarvitset tietokoneen, USB-tikun ja PS4-käyttöjärjestelmän uudelleenasennustiedoston. Tiedoston voitkin ladata Playstationin viralliseslta sivulta. Sivulta löydät myös suomenkieliset ohjeet järjestelmän uudelleenasentamiseksi.

Mikäli järjestelmä käynnistyy onnistuneesti tämän jälkeen, niin onneksi olkoon! HUOM! Käyttöjärjestelmä voi myös asentua vioittuneelle kiintolevylle jolloin edellä mainittu vika uusiutuu hyvinkin nopeasti.

Jos käyttöjärjestelmä ei asennu tai konsoli ei vain käynnisty järjestelmään asti, on hyvin todennäköistä, että kiintolevy on tällöin rikki. PS4-konsoliin asentuu mikä tahansa 2,5″ SATA – kiintolevy. Tämän kokoisia levyjä löytyy yleensä kannettavista tietokoneista.

Kiintolevyn vaihtaminen onnistuu purkamatta konsolia ja vaihdon jälkeen käyttöjärjestelmä tulee asentaa uudelleen.

PS4 huutaa tai ylikuumenee

Ajan saatossa konsolin sisälle kertyy paikka paikoin todella paljon pölyä, joka estää lämpimän ilman poistumista konsolista. Useimmissa PS4 -malleissa jäähdytyssiilen eteen muodustuu ns. “pölymatto”. Myös lämpötahnat kovettuvat vuosissa, jolloin lämpö ei pääse siirtymään konsolin prosessorilta jäähdytyssiilelle yhtä tehokkaasti.

PS4 Slim jäähdytyssiilin päällä ns. Pölymatto.

 

Myös uusi konsoli voi pitää todella kovaa meteliä pelatessa. Itse olen todennut uusimman Call Of Duty -pelin valikossa PS4 järjestelmän tuulettimen pyörivän todella kovaa ja äänekkäästi. Voidaankin todeta, että konsoli käy pelistä riippuen myös todella kuumana.

Pölyn muodostumista konsolin sisälle voikin ennaltaehkäistä pitämällä konsolia avoimessa- ja mahdollisimman pölyttömässä paikassa.

Ongelmaan auttaa konsolin puhdistaminen perusteellisesti sisältä, sekä lämpötahnojen vaihto.

Kustannusarvio

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.